Partener sau Client nou

Cum poti deveni seller in platforma MOREXMED

Marketplace Morexmed este disponibil pentru toti agentii comerciali  care pot oferi o gama consistenta de produse din cel putin, au experienta si resursele pentru a livra rapid comenzile clientilor si asigura serviciile post-vanzare. Acestia trebuie sa aiba capacitatea sa acopere intreg teritoriul Romaniei.

 Daca doresti sa devii partener in Morexmed Marketplace completeaza  trimite pe adresa noastra de email informatiile despre profilul companiei si produsele pe care le oferi spre vanzare Dupa ce evaluam profilul, si imediat ce vanzarea produselor tale in MOREXMED Marketplace va fi posibila, te vom contacta pentru a stabili impreuna detaliile colaborarii.

Despre Marketplace Morexmed
MOREXMED Marketplace este sistemul prin care partenerii nostri  isi afiseaza propriile produse pe morexmed.ro alaturi de produsele vandute direct de catre MOREXMED. Clientii pot comanda simultan atat produse oferite de MOREXMED cat si produse din oferta oricarui partener MOREXMED

 

Toti partenerii care fac parte din sistemul Marketplace au fost atent selectati si sunt permanent evaluati si monitorizati ca sa putem asigura standardele de calitate cu care sunt obisnuiti clientii nostri

 

Fiecare produs de pe morexmed.ro poarta una dintre aceste etichete:
1.    Produs vandut si livrat de MOREXMED – produsul este vandut direct de catre compania care detine MOREXMED.ro – CARPATHIA PHARM DISTRIBUTION
2.    Produs vandut si livrat de PartenerX – produsul este vandut de  un Partener X, o companie independenta, calificata in sistemul MOREXMED Marketplace in urma analizarii calitatii serviciilor si produselor pe care le ofera. Cand comanzi un astfel de produs, transmitem comanda ta partenerului si acesta ti-l va livra impreuna cu toate documentele legale.

 Conditiile comerciale, taxele de livrare, politica si taxele de retur, precum si garantiile produselor pot fi diferite pentru fiecare partener 

·         Cum comand

 Contul de client la MOREXMED

Ca sa poti comanda produse vandute de catre Morexmed  si de catre partenerii din Marketplace, trebuie sa iti creezi cont de client. Din contul de client vei putea urmari foarte usor unde se afla coletul tau care contine produse vandute de catreMorexmed.

 

Produsele  din Morexmed Marketplace pot fi comandate prin toate modalitatile cu care te-ai obisnuit deja: online pe Morexmed.ro, telefonic la numerele de telefon afisate pe site.

Procesul de comanda online este cel standard: odata ce ai gasit produsul dorit, apasa pe butonul “Adauga in cos”.

 

 

Termene de livrare si stocuri

La fel ca si produsele vandute direct de Morexmed  produsele vandute de partenerii din Marketplace au afisate informatii de stoc in timp real precum si timpul estimat de sosire la destinatie pentru fiecare localitate din Romania, in cazul unei comenzi plasate la momentul afisarii ofertei. Produsele ofertate de partenerii din Morexmed Marketplace sunt livrate doar prin intermediul curieratului rapid.

 

·         Modalitati de plata

 Produsele ofertate de partenerii din MOREXMED MARKETPLACE  pot fi comandate si platite prin urmatoarele metode: ramburs OP. Impreuna cu produsele comandate, vei primi facturi corespunzatoare In cazul in care optezi pentru plata ramburs, vei plati separat fiecare factura in momentul in care ti se livreaza produsele respective, iar plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea.

·         Livrarea comenzilor

 Livrarea produselor achizitionate de la partenerii din Marketplace Morexmed  se face direct de catre acestia, exclusiv prin curier rapid. Documentele aferente produselor achizitionate de la partenerii nostri (factura, certificat de garantie etc.) sunt livrate de catre partener impreuna cu produsele comandate. In cazul in care vei comanda simultan produse de la Morexmed  si alti parteneri, vei primi cate un colet separat de la fiecare furnizor in parte

·         Garantie si service

Garantia produselor achizitionate de la partenerii Morexmed  Marketplace este asigurata de catre partenerul care a vandut produsul sau de catre centrul de service autorizat al producatorului, dupa caz.
Retur produse 

Partenerii din MOREXMED au obligatia legala sa accepte returul produselor in 14 zile de la livrare .

Livrarea gratuita  este un serviciu exclusiv  Morexmed di  se aplica doar produselor cuprinse in comenzi ce depasesc valoarea de 500 ron fara tva.